Bison Tri-Tip cu Chimichurri
Bison Tri-Tip cu Chimichurri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură, și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați tri-tip cu ulei și condimente într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă. Se răcește aproximativ 24 de ore.
Luați punga din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit. Între timp, așezați o grătar din fontă sau o tigaie mare din fontă pe un grătar și încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Așezați tri-vârful pe grătarul fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți, rotind o dată sau de două ori, până când carnea este maro intens și un termometru citit instantaneu ajunge la 130 (mediu-rar; nu gătiți prea mult), 15 până la 20 de minute în total.
Transferați tri-tip pe o scândură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați peste cereale și serviți cu chimichurri.
Chimichurri: într-un robot de bucătărie, pulsează 2 linguri. oțet balsamic, 1/2 cană crenguțe de pătrunjel ambalate, 7 căței de usturoi, 1/3 cană frunze proaspete de rozmarin ambalate, 2 linguri. frunze proaspete de oregano, 1 lingură. suc de lămâie și 1 1/2 linguriță. fiecare fulgi roșii de chile și sare de mare pentru a tăia grosolan. În timp ce pulsați, turnați 2/3 cană de ulei de măsline extravirgin.
Lăsați sosul să se odihnească cel puțin 1 oră; sau răciți până la 3 zile, apoi aduceți la temperatura camerei.
* Găsiți bizoni la măcelarii bine aprovizionați.
Ce: un stil Argentinian de gătit pe o plită fierbinte (plancha) peste un grătar. Chef Jay Bentley din Open Range din Bozeman, Montana, a gătit a la plancha de zeci de ani și ne-a dat sfaturile sale.
De ce: creează rapid o căutare uniformă, pentru carnea care este crustă afară, suculentă în interior. În plus, picăturile de marinată rămân pe plancha, mai degrabă decât să lovească cărbunii. Grătar somon, ceapă și dovlecei și în acest fel.
Începeți: orice plită sau tigaie din fontă va funcționa; ne plac cele de la Lodge (lodgemfg.com). pentru mai multe rețete plancha, consultați Open Range de Jay Bentley și Patrick Dillon (Running Press, 2012; 33 USD).