Bison Tri-Tip cu Chimichurri

Bison Tri-Tip cu Chimichurri
Bison Tri-Tip cu Chimichurri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură, și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați tri-tip cu ulei și condimente într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă. Se răcește aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Luați punga din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit. Între timp, așezați o grătar din fontă sau o tigaie mare din fontă pe un grătar și încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați tri-vârful pe grătarul fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți, rotind o dată sau de două ori, până când carnea este maro intens și un termometru citit instantaneu ajunge la 130 (mediu-rar; nu gătiți prea mult), 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați tri-tip pe o scândură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați peste cereale și serviți cu chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Chimichurri: într-un robot de bucătărie, pulsează 2 linguri. oțet balsamic, 1/2 cană crenguțe de pătrunjel ambalate, 7 căței de usturoi, 1/3 cană frunze proaspete de rozmarin ambalate, 2 linguri. frunze proaspete de oregano, 1 lingură. suc de lămâie și 1 1/2 linguriță. fiecare fulgi roșii de chile și sare de mare pentru a tăia grosolan. În timp ce pulsați, turnați 2/3 cană de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
ChimichurriChimichurri
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Lăsați sosul să se odihnească cel puțin 1 oră; sau răciți până la 3 zile, apoi aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
* Găsiți bizoni la măcelarii bine aprovizionați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
8
Plancha Gătit 101
9
Ce: un stil Argentinian de gătit pe o plită fierbinte (plancha) peste un grătar. Chef Jay Bentley din Open Range din Bozeman, Montana, a gătit a la plancha de zeci de ani și ne-a dat sfaturile sale.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
De ce: creează rapid o căutare uniformă, pentru carnea care este crustă afară, suculentă în interior. În plus, picăturile de marinată rămân pe plancha, mai degrabă decât să lovească cărbunii. Grătar somon, ceapă și dovlecei și în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Începeți: orice plită sau tigaie din fontă va funcționa; ne plac cele de la Lodge (lodgemfg.com). pentru mai multe rețete plancha, consultați Open Range de Jay Bentley și Patrick Dillon (Running Press, 2012; 33 USD).
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista