Biscuiți Twist Cu Nuci De Arțar
Maple - Nut biscuiți Twist ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 132 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Maple Nut Twist, Tort De Cafea Maple Twist, și Maple Pecan Cafea Twist.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Ungeți foaia de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt, crema de tartru și sarea cu furculița.
Tăiați 1/2 cană de unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Adăugați 3/4 cană de lapte și amestecați cu furculița doar până se umezește.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul de 10 până la 12 ori sau până aproape neted. Pat sau rola aluat în dreptunghi 15x9-inch. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere până se amestecă bine.
Întindeți umplutura peste aluat. Îndoiți aluatul pe lungime în jumătate pentru a face dreptunghi de 15x4 1/2 inch.
Tăiați dreptunghiul transversal în cincisprezece benzi de 1 inch lățime. Ținând o bandă la fiecare capăt, răsuciți în direcții opuse de două ori.
Așezați benzi răsucite la 1 inch distanță pe foaia de prăjituri, apăsând ambele capete în jos.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie 1 până la 2 minute; scoateți cu grijă din foaia de cookie în suportul de sârmă.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate, adăugând mai mult lapte,câte 1 linguriță, dacă este necesar, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste biscuiți calzi.
Se servește cald sau răcit.