Biscuiți Irlandezi Cu Zahăr Cremă
Cookie-urile irlandeze cu zahăr cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lichior de cremă irlandeză, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Cremă Irlandeză Dublă Fudge, Biscuiți Irlandezi Cu Cremă De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți irlandezi cu cremă și ciocolată cu fistic.
Instrucțiuni
Crema împreună unt și zahăr până pufos. Bateți în vanilie și gălbenușul de ou până se combină, apoi bateți în ou; bate până se omogenizează.
Se toarnă cremă irlandeză și se bate până se încorporează.
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt. Se amestecă în amestecul de unt până se amestecă uniform. Formați-vă într-o bilă turtită, înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați 2 ore până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață de lucru înmuiată.
Tăiați în forme folosind tăietori de prăjituri și așezați-le pe foi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc în jurul marginilor, 6 până la 8 minute. Se răcește pe o grătar până ajung la temperatura camerei.