Biscuiți Irlandezi Cu Zahăr Cremă

Biscuiți Irlandezi Cu Zahăr Cremă
Cookie-urile irlandeze cu zahăr cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lichior de cremă irlandeză, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Cremă Irlandeză Dublă Fudge, Biscuiți Irlandezi Cu Cremă De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți irlandezi cu cremă și ciocolată cu fistic.

Instrucțiuni

1
Crema împreună unt și zahăr până pufos. Bateți în vanilie și gălbenușul de ou până se combină, apoi bateți în ou; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
2
Se toarnă cremă irlandeză și se bate până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
3
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt. Se amestecă în amestecul de unt până se amestecă uniform. Formați-vă într-o bilă turtită, înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați 2 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați în forme folosind tăietori de prăjituri și așezați-le pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc în jurul marginilor, 6 până la 8 minute. Se răcește pe o grătar până ajung la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 36 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista