Biscuiți Fritatta Cu Șuncă Și Ouă
Biscuiții cu șuncă și ouă Fritatta ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 290 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză, frunzele de busuioc, roșiile de prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Fritatta Cu Șuncă Și Ouă, Biscuiți Cu Ouă Și Șuncă, și Ouă și biscuiți cu șuncă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează o foaie mare de biscuiți cu spray de gătit. Separați aluatul în 8 biscuiți. Pe foaia de prăjituri, așezați biscuiții la o distanță de 3 inci. Apăsați fiecare în rundă de 4 inci cu jantă înaltă de 1/4 inci în jurul marginii exterioare.
Într-un castron mic, bateți 1 din ouă.
Periați blaturile și părțile laterale ale biscuiților.
Se presară cu 1 linguriță de condiment Italian.
Într-un alt castron mic, bateți restul de 2 ouă și restul de 1/4 linguriță de condimente italiene. Lingurați uniform în indentări în fiecare biscuit. Biscuiți de Top cu șuncă, 1/2 cană de brânză, ardeii prăjiți, roșiile, busuiocul feliat și restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și ouăle sunt setate.
Se ornează cu crenguțe de busuioc și roșii cherry.