Biscuiți Din Lapte Bătut
Reteta zară Scones ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 22 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 17 și costă 15 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, tăietor de biscuiți, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Din Lapte Bătut, Biscuiți Din Lapte Bătut, și Biscuiți Din Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și tapetați o foaie mare de copt cu buze cu hârtie pergament.
Puneți făina într-un bol cu bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și zahărul. Tăiați untul și scurtarea legumelor în bucăți și aruncați-le în făină. Frecați grăsimile în făină - sau pur și simplu amestecați orice Cum vechi - și apoi turnați laptele de unt, lucrând totul împreună pentru a forma un aluat.
Făinați ușor suprafața de lucru. Puneți aluatul într-un alungit cu margini rotunde de aproximativ 1 3/4 inci grosime și tăiați biscuiți de 2 inci cu un tăietor de biscuiți. (Ale mele nu au niciodată o înălțime uniformă, deoarece bat aluatul doar în forma sa, fără să-mi fac griji dacă este neregulat sau nu.)
Aranjați biscuiții destul de apropiați pe foaia de copt căptușită și periați cu ou bătut (pentru a da blaturi aurii) sau nu așa cum doriți.
Coaceți timp de 12 minute, timp în care biscuiții vor fi uscați pe fund și vor avea o senzație relativ ușoară.
Scoateți-le într-un suport de sârmă pentru a se răci și serviți cu cremă coagulată și gemul preferat.
Asigurați-vă înainte notă: Scones sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar scones de o zi poate fi reînviat prin încălzirea în cuptor preîncălzit la 300 de grade F timp de 5 până la 10 minute.
Biscuiții coapte pot fi congelați în recipiente etanșe sau pungi resigilabile timp de până la o lună. Dezghețați timp de 1 oră la temperatura camerei și încălziți ca mai sus. Sconele necoapte pot fi așezate pe tăvi căptușite cu pergament și înghețate până la solid.
Transferați în pungi resigilabile și congelați până la 3 luni.
Coaceți direct din congelat, conform instrucțiunilor din rețetă, dar permițând un timp suplimentar de coacere de 2 până la 3 minute.