Biscuiți Din Grâu Integral
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Biscuiții din grâu integral ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscuiți Din Grâu Integral, Biscuiți Din Grâu Integral, și Biscuiți Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă laptele de unt doar până se umezește.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați de 6-8 ori. Pat sau rola la 1-in. grosime; tăiat cu un 2-1 / 2-in. tăietor de biscuiți.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 375 la 18-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "