Biscuiți Din Georgia De Sud

Biscuiți Din Georgia De Sud
Biscuiții din Georgia de Sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Nord-Întâlnește-Sud, Pui Georgia, și Georgia Chili.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau frecându-vă între degete până când bucățile sunt mai mici decât mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă laptele dintr-o dată și se amestecă cu o lingură mare până când aluatul este uniform umed. Ar trebui să fie lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
5
Făinați-vă mâinile și frământați ușor aluatul timp de 3 sau 4 rotații, adăugând suficientă făină, astfel încât să nu se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Lăsați aluatul să se odihnească un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Cu mâinile bine făinoase, ciupiți bucățile de aluat (aproximativ 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
și bateți ușor în bile. Nu lucrați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Așezați la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease. Cu knuckles presate cu faina, apăsați fiecare minge până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți timp de 11 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește fierbinte cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista