Biscuiți Din Georgia De Sud
Biscuiții din Georgia de Sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Nord-Întâlnește-Sud, Pui Georgia, și Georgia Chili.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau frecându-vă între degete până când bucățile sunt mai mici decât mazărea.
Se toarnă laptele dintr-o dată și se amestecă cu o lingură mare până când aluatul este uniform umed. Ar trebui să fie lipicios.
Făinați-vă mâinile și frământați ușor aluatul timp de 3 sau 4 rotații, adăugând suficientă făină, astfel încât să nu se lipească de mâini.
Lăsați aluatul să se odihnească un minut sau două.
Cu mâinile bine făinoase, ciupiți bucățile de aluat (aproximativ 1
și bateți ușor în bile. Nu lucrați prea mult aluatul.
Așezați la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease. Cu knuckles presate cu faina, apăsați fiecare minge până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Coaceți timp de 11 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe fund.
Se servește fierbinte cu unt.