Biscuiți De Midii

Biscuiți De Midii
Midii blinele ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, busuioc, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Midii, Platou de midii Po ' Pei, și Supă De Midii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista