Biscuiți de brad cu bufniță înzăpezită
Snowy owl Christmas tree biscuits este o garnitură care servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 752 calorii, 14g de proteine, și 45g de grăsime. 1009 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână migdale, zahăr tos, buton de ciocolată de dimensiuni standard și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Copac Bufniță, Pâine De Pom De Crăciun, și Cheesecake De Pom De Crăciun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Cremă împreună untul și zahărul, apoi bateți treptat oul și extractul de vanilie. Cerneti si amestecati faina si amestecati cu un aluat destul de moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor. Acoperiți sau înfășurați aluatul în folie alimentară și răciți cel puțin două ore.
Apoi rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 0,5 cm grosime.
Tăiați în forme ovale cu un tăietor de prăjituri sau tăind în jurul unui șablon de hârtie. Puteți face mini biscuiți bufniță folosind un tăietor sau un șablon mai mic.
Transferați biscuiții într-o tavă tapetată cu pergament de copt. Puneți biscuiți de dimensiuni diferite pe tăvi separate.
Așezați migdalele întregi în aluat pentru a crea sprâncenele și ciocurile bufnițelor. Dacă creați decorațiuni pentru copac, faceți o gaură lângă vârful biscuiților folosind capătul unei pensule.
Coaceți în cuptor timp de 8-14 minute, în funcție de mărimea biscuiților, până când marginile devin ușor aurii. Odată ieșiți din cuptor, lăsați biscuiții pe tava de copt să se răcească.
Pentru a decora, puneți deoparte suficiente butoane de ciocolată albă pentru a crea ochii bufnițelor - folosiți butoane uriașe sau de dimensiuni standard, în funcție de dimensiunea bufnițelor-cele mai mari pe care le puteți potrivi sunt cele mai bune pentru a da o expresie cu adevărat asemănătoare bufniței. Topiți restul în cuptorul cu microunde sau într-un castron peste apă care abia fierbe.
Folosind o pensulă mică cu vârf, vopsiți cu atenție și lipiți decorațiunile. Lipiți butoanele de ciocolată albă, apoi chipsurile de ciocolată neagră deasupra pentru a face ochii. Vopsiți cu grijă mai multă ciocolată topită peste pieptul fiecărei bufnițe, apăsând pe migdalele fulgi. Puteți stratifica migdalele cu ciocolată albă suplimentară.
Dacă descoperiți că unele dintre sprâncenele și ciocurile de migdale s-au desprins sau intenționați să atârnați bufnițele de copac, folosiți o parte din ciocolata topită pentru a le lipi pe loc. Lăsați să setați.
Introduceți sfoară frumoasă sau panglică fină în decorațiunile de Crăciun, astfel încât să le puteți agăța. Praf cu zahăr glazură și sclipici comestibil auriu dacă se utilizează.