Biscuiți Cu Unt Chai
Fursecurile cu unt Chai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 36 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 109 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți Cu Zahăr Chai Cu Unt Brun, 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai cu sare de mare, și Chai Cupcakes cu unt maro Chai glazură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, crema împreună untul, 1 1/3 cani de zahăr și ceaiul chai se amestecă până când este ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; amestecați în amestecul de cremă până când tot uscatul a fost absorbit. Acoperiți aluatul și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Rulați aluatul de fursecuri în bile de mărimea nucului și rulați bilele în zahăr.
Așezați fursecurile pe foi de fursec unse la aproximativ 3 inci distanță și aplatizați ușor folosind dinții unei furculițe.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, doar până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foile de cookie pentru a se răci pe rafturile de sârmă.