Biscuiți cremă cu coacăze
Scones crema reteta cu coacăze ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 240 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, coacăze și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scones De Ceai Cremă Cu Coacăze, Scones Cremă Cu Coacăze Și Semințe De Fenicul, și Scones de zară de lămâie cu coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, zahărul și sarea.
Adăugați untul și lucrați-l în amestecul de făină cu degetele sau cu un blender de patiserie, până când seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă coaja și coacăzele.
Într-un castron mic, bateți oul și 4 linguri de cremă împreună cu o furculiță.
Adăugați la amestecul de făină și amestecați cu mâinile până când aluatul se reunește. (Dacă aluatul pare uscat adăugați lingura suplimentară de smântână.) Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Puneți aluatul într-o rundă de 6 inci de aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați în 8 pene de dimensiuni egale. Așezați biscuiții uniform pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute.