Bile De Ricotta Prăjite
Bilele de Ricotta prăjite necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 40 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, ricotta din lapte de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Xiao Kou Zao (Bile De Susan Prăjite), Bile de slănină prăjită ,pui și brânză, și Mozzarella umplute adânc prajit piure de cartofi bile.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ricotta, brânza, pătrunjelul, usturoiul, nucșoara și 1 gălbenuș de ou, (rezervând alb) și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper. Formați amestecul de ricotta în bile de dimensiunea nucilor mici și așezați pe un suport pentru a se usca ușor timp de 15 minute.
Când este gata de gătit, puneți uleiul într-o tigaie înaltă și încălziți la 360 de grade F. Uleiul trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci.
Într-un castron puțin adânc, amestecați albusul de ou cu restul de ou întreg, bătând cu o furculiță.
Așezați firimiturile de pâine într-un alt bol superficial. Scufundați fiecare bilă de ricotta în ou pentru a acoperi ușor, apoi rulați rapid în pesmet. Asigurați-vă că bilele de ricotta sunt complet acoperite în spălarea ouălor și firimiturile de pâine,, iar acoperirea este presată ferm. Aruncați bilele, câteva la un moment dat, în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc.
Scoateți cu lingura cu fante și scurgeți scurt, apoi serviți fierbinte.