Bibimbap

Bibimbap
Rețeta Bibimbap este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muguri de fasole mung, fasole edamame, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Încercați Bibimbap, Bibimbap, și Bibimbap pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista