Berry Sake

Berry Sake
Berry Sake ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 70 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, sake, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! A De Ziua Națională A Sake-Ului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sake, suc de afine-zmeură, zmeură, gheață și suc de lămâie într-un blender; pulsează de mai multe ori până când zmeura este complet zdrobită. Se strecoară pentru a îndepărta gheața și se toarnă în pahare de sake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista