Berry Pătrate

Berry Pătrate
Berry Squares este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătrate Cu Fructe De Pădure Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Pătrate De Fructe De Pădure Glazurate, și Berry-Citrice Pătrate.

Instrucțiuni

1
Aranjați felii de tort pe fundul vasului de 13x9 inci, tăind dacă este necesar pentru a se potrivi; stropiți cu suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2
Aruncați fructele de pădure cu zahăr; lingură peste felii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un bol mare cu biciul 2 min. Se amestecă în 1 cană bici rece; răspândit peste fructe de padure. Acoperiți cu biciul rece rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
La frigider 1 oră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista