Bere-Scoici Cu Coajă Moale Aburită
Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, așchii de lemn, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bere Scoici Aburit, Bere-Scoici Aburite, și Bere-scoici și midii aburite.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de 1 oră; scurgere.
Așezați scoici în chiuvetă și acoperiți cu apă rece. Clătiți bine scoicile, frecându-le pentru a disloca nisipul și scurgeți-le. Repetați până când apa este limpede.
Așezați într-un castron mare și acoperiți scoicile cu apă rece. Se amestecă făina de porumb și sarea. Se dă la frigider și se înmoaie timp de 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pătrundeți fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia direct pe elementul de căldură de pe fundul grătarului; adăugați așchii de lemn în tigaie.
Așezați grătarul pe grătar. Aranjați scoicile într-o tigaie de prăjire sigură pentru grătar, o tigaie mare de mică adâncime sau o tigaie robustă din folie de unică folosință.
Se toarnă bere și 1 cană de apă caldă peste scoici; aranjați usturoiul și lămâia peste scoici.
Puneți tigaia pe grătar; acoperiți grătarul și gătiți 15 minute. Se amestecă scoici. Acoperiți grătarul și gătiți 5 minute sau până când scoicile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Alegere Durabilă: Homari Și Aburi. Homarii prinși în apele din apropierea nord-estului SUA și Canada sunt opțiuni inteligente, la fel ca scoicile cu coajă moale capturate în sălbăticie sau de crescătorie.