Benzi De Patiserie Decorate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați benzi de patiserie decorate. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de piecrusts, zahăr pudră, carton robust de cel puțin 12 x și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Marmură Decorat, Prăjituri De Paște Decorate, și Prăjituri Cu Unt Decorate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Taie 1 (12-x 2 - inch) benzi și 1 (12-x 3/4-inch) benzi de la bord poster, folosind o riglă ca un ghid.
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor înmuiată; rotiți ușor pentru a apăsa liniile de pliere.
Așezați șablonul de carton de 12 x 2 inci orizontal peste piecrust; tăiați piecrust în benzi de 5 (2 inci). Tăierea inferioară a fiecărei benzi va fi tăierea superioară a benzii noi; nu separați benzile.
Așezați șablonul de 12 x 3/4 inch vertical peste piecrust; tăiați piecrust în benzi de 3/4 inch. Separați în bucăți individuale. (Vor fi aproximativ 40 de piese de 2 - x 3/4-inch.) Aranjați bucățile de patiserie pe o foaie de copt ungurească la 1/4 inch distanță.
Coaceți la 425 timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți jumătate din bucățile de patiserie de pe foaia de copt în suportul de sârmă pentru a se răci; presărați bucățile calde rămase uniform cu zahăr pudră.
Lăsați toate bucățile de patiserie să se răcească complet.
Cuptor cu microunde jumătate de acoperire cu vanilie într-un vas de sticlă la mediu (50% putere) 1 minut sau până la topire, amestecând o dată; lingură într-o pungă mică de plastic cu fermoar și sigilați. Decupați o gaură mică în colțul 1 al sacului; design de dantelă de țeavă (șir continuu de acoperire topită fără a atinge) pe partea superioară a fiecărei bucăți de patiserie nesugarate.
Lăsați să stea până când acoperirea este fermă.
Repetați procedura de topire cu stratul de bomboane de vanilie rămas. Țeava o cantitate mică de acoperire topită pe spatele tuturor bucăților de patiserie; apăsați cu grijă pe părțile laterale ale cheesecake-ului, alternând fâșiile modelate cu fâșiile de zahăr pudră. (Sfat: Apăsați fiecare bucată de patiserie pe cheesecake, deoarece este prin conducte; nu permiteți acoperirea bomboanelor să se întărească înainte de a apăsa pe cheesecake.)