Brandied Beignets caise cu sos de ciocolată scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Beignets de lapte praf cu sos de zmeură și ciocolată, Beignets umplute cu ciocolată cu sos de scufundare cu ciocolată, și Beignets de zmeură cu sos de vanilie.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente doar pentru a fierbe în cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3
Lăsați să stea 30 de secunde.
4
Bateți până se omogenizează. do ahead poate fi făcut cu 4 zile înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Aduceți caise, 3 linguri de apă, 3 linguri de zahăr și brandy pentru a fierbe în cratiță medie, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Abrupt, acoperit, 30 de minute.
3
Scurgeți; rezervați caise și sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Sirop
4
Aduceți 1/2 cană de apă, lapte, unt și sare la fiert într-o cratiță mare la foc mare, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați făină; se amestecă rapid până când aluatul se adună în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se pune tigaia la foc mediu; se amestecă constant până se formează film pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute. Se răcește 5 minute. Folosind mixer electric, bate în ouă 1 la un moment dat. Bateți în caise. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 200 de bucăți de hârtie de copt cu margini mari, cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Cuptor
9
Se toarnă ulei într-o cratiță mare adâncă la o adâncime de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei; încălziți uleiul la 330 de la 340 de la 340 de la F. lucrând în loturi de 5 sau 6, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite în ulei fierbinte. Gătiți beignets până se rumenesc, reglând căldura pentru a menține temperatura și rotind după 2 sau 3 minute, aproximativ 5 minute în total. Folosind lingura cu fante, transferați beignets pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
10
Se introduce în cuptor pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Reîncălziți sosul de ciocolată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
12
Se amestecă în sirop de caise rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Sirop
13
Cerneti zaharul pudra peste beignets. Împărțiți între plăci.