Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați BC Seafood Chowder. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 394 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, morcovi tăiați cubulețe, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fructe De Mare, Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru stoc: transpirați coriandrul, semințele de fenicul, boabele de piper, usturoiul și șalotele în unt într-o oală cu fund greu (acest lucru vă va ajuta să controlați căldura, astfel încât să nu ardeți ingredientele). Când șalotele sunt translucide, adăugați scoicile, vinul alb, cimbru și frunzele de dafin. Acoperiți vasul pentru a aburi scoicile și, pe măsură ce încep să se deschidă, adăugați midii. Se fierbe ușor, acoperit, pentru a deschide midiile și scoicile rămase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cutie De Spaghete Uscate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Când toate scoicile sunt deschise, strecurați lichidul și rezervați, lăsând deoparte crustaceele să se răcească ușor până când le puteți manipula. Scoateți carnea din toate cojile, dați-o la frigider și rezervați-o pentru sos. Aruncați legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crustacee
(recomandat: Sos A1)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pentru sos: gătiți slănina în același vas la foc mediu pentru a face grăsimea. Acest lucru va ajuta la realizarea rouxului mai târziu. Când slănina începe să se rumenească, adăugați 3 linguri de unt, usturoiul și șalotele. Continuați să transpirați la foc mediu până când șobolanii sunt translucizi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați vinul alb și reduceți până când este aproape uscat (au sec).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați stocul de crustacee rezervat și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se scoate de pe foc și se pune deoparte pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Topiți restul de 1 unt de băț într-o oală mică separată sau o tigaie adâncă până la punctul său de barbotare și amestecați făina foarte bine cu o lingură de lemn, încorporând-o în timp ce îndepărtați aglomerările. Gatiti 3-5 minute la foc mediu in timp ce amestecati regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați rouxul în tigaia cu slănină și înlocuiți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați laptele rece la rouxul fierbinte, amestecând constant. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Va trebui să o monitorizați cu atenție și să amestecați frecvent, astfel încât făina să nu se lipească de fund (Dacă se întâmplă, nu vă panicați! Puteți scoate sosul, curățați fundul vasului și puneți-l înapoi... pfiu!) Fierbeți 10 minute, apoi adăugați morcovii, țelina și feniculul și continuați să gătiți până când gustul de făină crudă a fost gătit și legumele sunt fragede (vor adăuga textură la praful finit), cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați midii și scoici rezervate. Eu folosesc trim de la alte pește gătesc în fiecare zi. Se fierbe 1 minut pentru a se încălzi și se adaugă pătrunjelul. Condimentează cu sare și servește imediat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii