Batoane Proaspete De Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele proaspete de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 177 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale albite, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Nori de lămâie Meyer cu frișcă de lămâie și afine proaspete, și Cupcakes vegane cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Răspândiți migdalele în tigaie metalică de 13 pe 9 inci și coaceți timp de 10 minute, până când sunt parfumate și aurii.
Transferați nucile pe o placă și lăsați să se răcească.
Așezați migdalele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați în 10 impulsuri de o secundă pentru a măcina grosier. Rupeți prăjiturile de pâine scurtă în bucăți mici, adăugați la migdale, apoi pulsați din nou până când amestecul este măcinat fin și începe să se aglomereze.
Transferați firimiturile în aceeași tigaie, răspândind uniform, apoi apăsați ferm firimiturile în fundul tigaiei.
Coaceți la 350 până devin aurii și setați, aproximativ 10 minute.
Într-un castron, amestecați împreună zahărul și făina.
Bateți sucul de lămâie, apoi ouăle și extractul de vanilie.
Se toarnă amestecul de lămâie peste crusta caldă, se reduce temperatura cuptorului la 300 și se coace până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Transferați tigaia într-un raft și lăsați să se răcească complet.
Tăiați în 20 de batoane și praf cu zahărul cofetarilor înainte de servire.