Batoane Granola de floarea soarelui-cireșe

Ai nevoie de un mic dejun fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan ? Batoanele Granola cu floarea soarelui și cireșe ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 30. O porție conține 213 calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați migdale, sâmburi de floarea soarelui, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ batoane cu fulgi de ovăz cu cireșe de floarea soarelui , batoane granola cu unt de floarea soarelui cu stropi de ciocolată (fără coacere, vegane, fără gluten) și batoanele granola cu migdale și cireșe .
Instrucțiuni
Răspândiți ovăz într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. Între timp, întindeți migdale și nucă de cocos într-un alt 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți timp de 8-10 minute sau până se prăjește ușor.
Într-un cuptor olandez la foc mediu, aduceți zahărul și siropul de porumb la fiert. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand zaharul se dizolva.
Se ia de pe foc; se amestecă untul de arahide până se combină.
Adăugați stafidele, cireșele, sâmburii de floarea soarelui și ovăzul prăjit, migdalele și nuca de cocos.
Folosind o spatulă de metal, apăsați amestecul într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Se răcește la temperatura camerei.