Batoane De Popcorn Dulci Și Sărate

Batoane De Popcorn Dulci Și Sărate
Reteta dulce & sarate Popcorn baruri ar putea satisface pofta American în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 30 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 736 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Un amestec de unt, marshmallows, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Popcorn Dulce Și Sărat, Popcorn dulce și sărat, și Popcorn dulce și sărat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați floricelele, M&M și alunele. Într-o cratiță mare, combinați marshmallows și unt. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topeste. Se amestecă în amestecul de floricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
ArahideArahide
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
UntUnt
M & MM & M
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Apăsați în două unse 13-in. x 9 inch. Tigăi. Se răcește; tăiat în bare.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru floricele de porumb. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate15
Revista