Batoane De Mozzarella
Mozzarella bastoane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 95 de fani. Dacă aveți pesmet, ouă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Batoane De Mozzarella, Batoane De Mozzarella, și Batoane De Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați firimiturile de pâine, 1 cană de parmezan și 1 linguriță de sare într-un bol mediu pentru a amesteca. Înmuiați brânza în ouă pentru a acoperi complet și lăsați excesul de ou să picure înapoi în castron. Înveliți brânza în amestecul de firimituri de pâine, bătând pentru a adera și a acoperi complet.
Așezați bețișoarele de brânză pe o foaie de copt. Repetați scufundarea bețișoarelor de brânză în amestecul de ouă și pesmet pentru a acoperi a doua oară. Acoperiți și congelați până la îngheț, aproximativ 2 ore și până la 2 zile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți brânza până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați brânza prăjită în farfurii.
Se presară cu brânza rămasă și se servește cu sosul Marinara.
1/2 cană ulei de măsline extravirgin
2 cepe mici, tocate mărunt
2 căței de usturoi, tocați mărunt
2 tulpini de telina, tocate marunt
2 morcovi, decojiți și tocați mărunt
1/2 linguriță sare de mare, plus mai mult după gust
1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust
2 (32 uncie) cutii roșii zdrobite
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță din fiecare sare și piper.
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)