Batoane De Brânză Cremă De Unt De Arahide Cu Ciocolată
Batoanele de brânză cremă de unt de arahide cu ciocolată ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 53 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciocolată-Cremă De Brânză-Unt De Arahide, Cremă De Brânză Umplute Unt De Arahide Ciocolată Chip Cookie Baruri, și Batoane De Înghețată Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată Keto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Combinați 1 cană de făină, 1/4 cană de zahăr brun ambalat, 1/2 cană de unt sau margarină și 3/4 cană de chipsuri de ciocolată topită într-un castron mare.
Se amestecă bine. Apăsați în partea inferioară a tigaiei de 11 x 7 inch. Se acoperă cu 2 căni de chipsuri de unt de arahide
Pentru a face umplutura: bateți 1/2 cană zahăr alb, 1/2 cană zahăr brun, 1/3 cană unt și 8 oz. cremă de brânză într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați 1 cană de făină nealbită, 1/2 linguriță praf de copt, 1/4 linguriță sare, 1 lingură vanilie și 1 lingură ROM. Se amestecă bine.
Se întinde peste chipsuri de unt de arahide.
Coaceți până când marginile sunt maro deschis și setați, 35-40 de minute.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Pentru a face glazură: topiți 1/4 cană chipsuri de ciocolată CU1 lingură de rom și 1 linguriță de apă într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă constant până se omogenizează.
Stropiți peste umplutură în timp ce este cald. Se dă la frigider 1 oră și se taie în bare. A se păstra la frigider.