Bare De Curmale

Bare De Curmale
Curmale baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 353 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, nuci, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, Briose De Curmale, și Strudel De Curmale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu jeleu de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați pulpa de curmal și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Într-un castron separat, amestecați oul, zahărul alb, uleiul vegetal și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CurmaleCurmale
StafideStafide
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați împreună făină scorțișoară, nucșoară, sare și cuișoare. Se amestecă amestecul de curmale și amestecul de ouă în ingredientele uscate. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Între timp, combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți barele din cuptor și întindeți-le cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista