Bare De Curmale
Curmale baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 353 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, nuci, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, Briose De Curmale, și Strudel De Curmale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu jeleu de 10x15 inch.
Într-un castron mic, amestecați pulpa de curmal și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Într-un castron separat, amestecați oul, zahărul alb, uleiul vegetal și stafidele.
Într-un castron mare, amestecați împreună făină scorțișoară, nucșoară, sare și cuișoare. Se amestecă amestecul de curmale și amestecul de ouă în ingredientele uscate. Îndoiți nucile.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Între timp, combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Scoateți barele din cuptor și întindeți-le cu glazură.