Banane Tequila-Flambate Cu Înghețată De Nucă De Cocos
Bananele Tequila-flambate cu înghețată de nucă de cocos necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 791 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.85 pe portie. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Banane Flambeed, Banane la grătar cu înghețată de nucă de cocos și o ploaie de ciocolată cu nucă de cocos, și Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu următoarele 5 ingrediente într-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecând până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu și gătiți 3 minute sau până când zahărul este dizolvat. Cojiți bananele și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Adăugați banane și gătiți 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați tequila și aprindeți cu grijă fumurile chiar deasupra amestecului cu un chibrit lung sau o brichetă multifuncțională lungă.
Lasă flăcările să se stingă.
Întoarceți tigaia la căldură și gătiți 3 până la 4 minute sau până când bananele sunt moi și lichidul este caramelizat, lingând sosul peste banane.
Serviți bananele și sosul imediat peste înghețata de nucă de cocos.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit înghețată de nucă de cocos All Natural Boulder Island.