Banane Empanadas
Bananan Empanadas este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 767 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de scurtare, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Bananan Empanadas, Bananan Empanadas de Ninfa, și Empanadas Bananan și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună făina și sarea.
Se amestecă în scurtare folosind o furculiță, până când întregul amestec este în pelete de dimensiuni de mazăre. Amestecați iaurtul și suficient din 1/2 cană de apă rece pentru a-l ține împreună într-un aluat.
Întindeți aluatul la o grosime pătrată de 1/8 inch. Folosiți un cuțit pentru a tăia în patru pătrate de 8x8 inch. Nu vă faceți griji dacă nu sunt perfecte.
Scurgeți stafidele și amestecați cu scorțișoara și bananele tocate. Lingurați o parte din amestecul de banane pe jumătate din fiecare pătrat, lăsând cel puțin 1/2 inch de aluat expus la margine pentru a sigila marginile. Îndoiți aluatul peste fructe și strângeți marginile împreună. Asigurați-vă că acestea sunt sigure. Îmi place să rostogolesc excesul de aluat în jurul marginilor și apoi să-l ciupesc până când este din nou subțire. Veți dori să aveți aproximativ o închidere de 1/2 inch în cele din urmă. Puteți tăia puțin marginile pentru a le face mai plăcute din punct de vedere estetic.
Așezați empanadele pe o foaie de copt.
Bateți împreună 1 lingură de apă rece și albus de ou; periați deasupra blaturilor.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.