Banana Flips
Banana Flips ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 433 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 15. 178 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de bananan, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Banane De Casă Flips, Brânză De Ton Flips, și Boozy Banana Walnut Briose {cu banane Chobani iaurt grecesc!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 2-9x13 Tigăi inch.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort și budinca instantanee. Bateți ouăle și 1 1/2 cană de lapte. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 17 minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în tort iese curată. În timp ce tortul se coace, faceți umplutura.
Se amestecă împreună zahărul și făina. Într-un castron mediu, cremă împreună untul, scurtarea și amestecul de zahăr. Bateți laptele și extractul de banane până se omogenizează.
Când tortul este răcit, inversați pe o tavă de servire.
Întindeți umplutura deasupra și acoperiți cu stratul rămas de tort. Păstrați la rece până la 1/2 oră înainte de servire.