Baie Fierbinte De Anghinare
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Dip fierbinte de anghinare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 137 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați căței de usturoi și ceapa verde tocată într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă.
Adăugați parmezan, maioneză, cremă de brânză, suc de lămâie și ardei roșu zdrobit; procesați până aproape neted. Se amestecă inimile de anghinare. Se amestecă amestecul într-un vas gratinat de 3 căni acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.