Baie de spanac sănătoasă cu anghinare
Baie de spanac sănătoasă cu anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 120 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, frunze de spanac ușor pentru bebeluși, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de spanac și orez sănătoasă, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă superficială de 1 litru sau placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Așezați spanacul în caserola cu microunde de 2 litri; adăugați 1/4 cană de apă. Capac; cuptor cu microunde la mare 2 minute.
Se scurge bine, presând spanacul cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid. Se toacă spanacul.
În castron mare, bate crema de branza cu lingura pana se omogenizeaza. Bateți în maioneză, 3 linguri de parmezan, laptele, usturoiul și busuiocul până se omogenizează bine. Se amestecă spanacul și anghinarea.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Se presară cu brânză de lingură rămasă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu felii de baghetă sau legume crude.