Baie De Spanac Din Sud-Vest
Spanacul de Sud-Vest este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 188 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați spanac, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați spanac și pulsați de 3 ori sau până se amestecă.
Transferați scufundarea într-un castron; acoperiți și refrigerați până la 1 zi.
Serviți cu legume proaspete tăiate, chipsuri de tortilla multigrain sau biscuiți.