Baie De Spanac
Spanacul este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 397 calorii. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de spanac, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți apa din spanac și puneți spanacul într-un bol de amestecare. Se amestecă ceapa, usturoiul, legumele, smântâna, maioneza și chimenul. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați scufundarea să stea la temperatura camerei timp de 1/2 oră pentru ca aromele să se amestece și amestecați din nou înainte de servire. Această baie se păstrează bine la frigider, acoperită, până la 1 săptămână.