Baie De Spanac

Baie De Spanac
Spanacul este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 397 calorii. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de spanac, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți apa din spanac și puneți spanacul într-un bol de amestecare. Se amestecă ceapa, usturoiul, legumele, smântâna, maioneza și chimenul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
LegumeLegume
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați scufundarea să stea la temperatura camerei timp de 1/2 oră pentru ca aromele să se amestece și amestecați din nou înainte de servire. Această baie se păstrează bine la frigider, acoperită, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista