Baie De Crab Fierbinte

Baie De Crab Fierbinte
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da crab fierbinte Dip un try. Pentru $ 5.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 530 calorii. Dacă aveți sare și piper, parmezan, brânză Jack pepper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Salată De Pui Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați toate ingredientele într-o caserolă și amestecați ușor până se amestecă bine.
3
Coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți fierbinte cu biscuiți sau puncte de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista