Bagna Cauda Unt
Bagna cauda unt este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 3 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar cu pistil sau pe o tăietură folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul cu sare într-o pastă.
Adăugați fileul de hamsie și continuați să zdrobiți până se încorporează.
Răzuiți într-un castron și adăugați unt, pătrunjel și capere.
Lingura peste o bucată de folie de plastic și rola într-un 1 1/2-in.- buștean gros. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 1 săptămână.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați în felii de aproximativ 1/4 in. stridii groase până la vârf.