Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă

Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă
Bacon și ouă Deviled din 'aroma maximă ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați suc de murături, ouă diavolite, ceai lapsang souchong și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă, și Spanac Cremă Cu Citrice Kosho De La ' Maximum Flavor.

Instrucțiuni

1
Gatiti si sarati ouale: puneti un abur la foc mare si aduceti apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2
Puneți ouăle în coșul cu aburi, adăugați-le în oală, acoperiți și aburiți ouăle timp de 14 minute. În timp ce ouăle se aburesc, pregătiți o baie de apă cu gheață. Când ouăle sunt fierte, transferați-le în apa cu gheață și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Între timp, într-un castron mare, combinați sucul de afine, ceaiul și sarea, amestecând până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
(tub Mare)(tub Mare)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scoateți ouăle din apa cu gheață și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a sparge uniform cojile peste tot, fără a străpunge ouăle sau a îndepărta oricare dintre coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
(Keebler)(Keebler)
5
Puneți ouăle crăpate în saramură și puneți un alt castron deasupra ouălor pentru a le menține scufundate. Dați la frigider ouăle timp de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
După 48 de ore, scoateți ouăle din saramură și curățați-le, aruncând cojile. Înjumătățiți fiecare ou pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(Keebler)(Keebler)
7
Scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un mic robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, maioneza, muștarul și sucul de murături și piureul până se omogenizează. Scoateți amestecul de ou devilat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și puneți punga la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MurăturiSuc De Murături
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Faceți slănina: Faceți slănina: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c). Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Așezați feliile de slănină pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Periați o parte a fiecărei felii cu o parte din jeleul de ardei și apoi așezați feliile cu glazura în sus pe un suport de sârmă așezat peste tigaia căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți slănina timp de 15 minute sau până când este crocantă și glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți slănina din cuptor, periați ambele părți ale slăninei cu mai multă jeleu și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți slănina din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Tăiați fiecare felie de slănină în 4 bucăți, astfel încât să aveți 1 bucată pentru fiecare ou diavol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(Keebler)(Keebler)
1
Puneți albușurile pe o tăietură sau pe altă suprafață plană de lucru. Puneți 1/4 linguriță de jeleu de piper în fundul fiecărui albus de ou. Puneți o rozetă (aproximativ 1 lingură) din amestecul de gălbenuș de ou deasupra jeleului. Se acoperă cu o felie de slănină. Aranjați ouăle diavolite pe o tăietură sau un platou pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista