Bacon Dijon Cheddar Dip
Bacon Dijon Cheddar Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 202 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză Cheddar ascuțită, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Dijon-Cheddar-Răspândirea Bacon, Bacon Ranch Porumb Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, lăsați să se răcească și sfărâmați slănina.
Așezați crema de brânză, brânza Cheddar și muștarul Dijon într-un castron și amestecați la viteză medie cu un mixer electric până când ingredientele sunt bine amestecate. Se amestecă ceapa și slănina mărunțită și se pune lingura într-un bol de servire. Se dă la frigider timp de 2 ore pentru a amesteca aromele și se presară cu pătrunjel pentru a servi.