Baclava De Migdale

Baclava De Migdale
Baklava de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 696 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale premium, migdale naturale, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Baklava Cu Fistic De Migdale, Cornuri De Baclava Cu Migdale, și Rețetă de baclava cu migdale și nuci.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare 1 minut. Se amestecă și se fierbe încă 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește.
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți migdalele într-un robot de bucătărie și procesați cu zahăr, scorțișoară, ienibahar și sare până când migdalele sunt măcinate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Ungeți generos un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci cu unt topit. Înjumătățiți foile phyllo în cruce și foile de stivă. Păstrați stiva acoperită cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie curat umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Așezați 2 foi de phyllo în partea de jos a vasului de copt și ungeți foaia superioară generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Adăugați câteva linguri de amestec de migdale. Continuați să stratificați 2 foi la un moment dat, eșalonând ușor foile în fiecare strat dublu pentru a acoperi fundul vasului, perindând fiecare a doua foaie generos cu unt și adăugați 1 cană din amestecul de migdale, până când s-au folosit 10 foi de phyllo, total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Ungeți stratul superior de phyllo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Lăsați baclava să stea la temperatura camerei pentru a se întări ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
8
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați baclava în 6 pătrate egale, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală pentru a face 12 triunghiuri. Asigurați-vă că ați tăiat tot drumul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Coaceți baklava până la aur, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci, apoi turnați încet siropul rece în jurul marginilor baclava fierbinte, între toate tăieturile și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. Acoperiți când baclava este la temperatura camerei. Nu te răcori.
12
Baklava se păstrează într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista