Baclava De Alune

Baclava De Alune
Alunele Baklavan este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 615 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Baclava Cu Alune De Fistic, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baklava De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Întindeți alunele pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt parfumate și pielea blister, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați alunele pe un prosop de bucătărie pentru a se răci complet. Frecați nucile împreună în prosop pentru a slăbi pielea; nu vă faceți griji dacă unele nu sunt complet decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Transferați alunele decojite într-un robot de bucătărie, adăugați 1/4 cană de zahăr și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Setați aluatul filo pe o suprafață de lucru și tăiați teancul în jumătate transversal; ar trebui să aveți 2 stive de dreptunghiuri de 8 pe 12 inci. Acoperiți 1 teanc de foi phyllo cu un prosop de hârtie ușor umed și folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Puneți filoul rămas în vasul de copt pregătit, perindând ușor fiecare foaie cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Întindeți alunele tocate mărunt peste filo într-un strat uniform. Acoperiți cu filoul rămas, perindând ușor fiecare foaie cu unt topit și salvând cele mai frumoase 2 sau 3 foi pentru stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Ungeți partea superioară a baklava uniform cu unt și apăsați ușor pentru a o compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
10
Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baklava pe lungime în benzi de 2 inci, apoi tăiați benzile pe diagonală pentru a forma diamante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Coaceți baklava până devine aurie, aproximativ 25 de minute. Întoarceți cuptorul la 300 și continuați să coaceți până când baklava se rumeneste, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Transferați vasul de copt într-un suport. Treceți cuțitul prin tăieturi pentru a vă asigura că diamantele sunt separate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Într-o cratiță mică, combinați restul de 1 3/4 căni de zahăr cu apa și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Se toarnă siropul fierbinte uniform peste baklava și se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista