Asiatice Spareribs cu Teriyaki glazura

Asiatice Spareribs cu Teriyaki glazura
Reteta Spareribs chineză cu glazură Teriyaki este gata în aproximativ 2 ore și 28 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 1346 calorii, 82G de proteine, și 100g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sos hoisin, carne de porc, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chineză Spareribs, 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești, și Chineză Spareribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Frecați coastele peste tot cu pulberea cu cinci condimente; apoi condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Puneți coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire și prăjiți lent până când sunt aproape fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Între timp faceți glazura. Într-un castron mare combinați sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup, oțet, zahăr brun, chili, usturoi și ghimbir într-o cratiță. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand sosul se reduce si se ingroasa, apoi scoateti-l de pe foc. Se strecoară sosul și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Sos HoisinSos Hoisin
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Când coastele sunt la aproximativ 30 de minute distanță de a fi terminate, ungeți-le cu sosul teriyaki. Gatiti pana cand carnea trage usor din os (se va arata aproximativ 1/2 inch de os).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
7
Chiar înainte de servire, preîncălziți broilerul. Ungeți din nou coastele cu sosul teriyaki și rumeniți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute. (Fii atent la acești tipi - coastele trec de la perfect clare la Perfect arse în câteva secunde.) Separați coastele cu un cleaver sau un cuțit ascuțit, puneți-le pe un platou și turnați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
CleaverCleaver
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Se presară cu semințe de susan, cilantro tocat și ceapă verde înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
2018 Lubanzi Chenin Blanc este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa profundă de paie indică atât prospețimea și complexitatea coapte. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și lychee. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou lychee înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 28 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista