Asiatice Picant Tapenade
Tapenada picantă asiatică ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sos sriracha, ulei de arahide, măsline californiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, TAPENADĂ TURCEASCĂ PICANTĂ, și Tapenadă de Vinete picante (vinete) și ardei roșu-Dip.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele tapenade într-un robot de bucătărie și pulsați și opriți până se toacă mărunt. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.Între timp, pentru dippers, Preîncălziți cuptorul la 400 F și tapetați 2 foi de copt cu folie.
Tăiați ambalajele de ton câștigat în jumătate și așezați-le pe foi de copt; se acoperă cu spray de ulei de măsline și se condimentează ușor cu sare.
Coaceți timp de 5 minute sau până se rumenesc.Pentru cupe, Preîncălziți cuptorul la 350 de ruble F. Pulverizați ambalajele won ton pe ambele părți cu spray de gătit cu ulei de măsline.Apăsați în 24 de mini cupe de briose, apăsând până la capăt în partea de jos.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc; lasa sa se raceasca.