Asiago Dip De Roșii Uscate La Soare
Asiago Dip de roșii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, roșii uscate la soare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați roșiile și apa; lăsați să stea 30 de minute.
În oala de fondue ceramică cu microunde de 3 căni, amestecați roșiile, brânzeturile, smântâna și ceapa. Cuptorul cu microunde neacoperit pe mediu 3 minute, amestecând în fiecare minut, până când brânza este topită.
Așezați vasul de fondue pe suport cu lumânare pentru a menține căldura caldă.
Serviți baie cu legume asortate sau felii de baghetă.