Aripi de pui cu arahide
Rețeta de Aripi de Pui cu Alune ți-ar putea satisface pofta de mâncare americană în aproximativ 50 de minute . Pentru 36 de cenți per porție , primești un aperitiv pentru 9 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 158 de calorii , 11 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Această rețetă este apreciată de 18 gurmanzi și bucătari. Mergi la magazin și cumpără sos de rumenire, pudră de chili, sos de soia și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce nu este extraordinar. Aripi de Pui Coapte cu Miere și Sriracha , Aripi de Pui Coapte cu Lămâie și Lime și Wraps Wonton cu Aripi de Pui Buffalo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați aripioarele de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripioarelor. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați untul de arahide, sucul de lămâie, uleiul, sosul de soia, sarea, pudra de chili, sosul de rumenire, dacă doriți, și pudra de usturoi.
Adăugați aripioarele; sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Transferați aripioarele într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 35-40 de minute sau până când sucul de pui este limpede, întorcându-l la fiecare 10 minute.