Ardei grași umpluți cu carne de vită și orez

Ardei grași umpluți cu carne de vită și orez
Ardeii grași umpluți cu carne de vită și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, brânză proaspăt parmigiano-reggiano, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Ardei grași umpluți cu Linguican și orez, Ardei Grași Umpluți Cu Orzo Și Carne De Vită Italiană, și Ardei Grași Umpluți Cu Orez (Zeytinyagli Biber Dolmasi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați partea superioară la 1/2 inch de vârfurile de ardei și tăiați tulpinile de pe vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
3
Tăiați miezul din interiorul ardeilor și îndepărtați orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
4
Tăiați o felie foarte subțire de piper din fund, astfel încât ardeii să poată sta în poziție verticală. Trageți aproximativ 4 găuri mici în fund pentru a lăsa sucurile să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
5
Se toarnă 2 1/2 căni de sos de roșii într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Adăugați ceapa, bulionul de vită și fulgii de ardei roșu; întindeți amestecul uniform pe fund. Puneți ardeii grași pregătiți în poziție verticală în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei GrasArdei Gras
Bulion De VităBulion De Vită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
7
Combinați carnea de vită măcinată, orezul fiert, brânza Parmigiano-Reggiano, 1/4 cană pătrunjel, 2 linguri sos de roșii, usturoi, sare și piper negru într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De RoșiiSos De Roșii
Orez FiertOrez Fiert
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Umpleți ușor ardeii cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CarneCarne
9
Întindeți 1 lingură de sos de roșii rămas deasupra fiecărei porții de umplutură; așezați blaturile rezervate pe ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
UmpluturăUmplutură
ArdeiArdei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Așezați o bucată de hârtie pergament lejer deasupra ardeilor și acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Așezați vasul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Ardeii ar trebui să înceapă să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Îndepărtați folia și hârtia pergament. Continuați să coaceți până când umplutura de carne este gătită și ardeii sunt fragede, încă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Presărați fiecare ardei cu 1/2 linguriță de pătrunjel și stropiți cu o lingură de sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista