Ardei gras roșu și vinete Tian cu hamsii
Ardei gras roșu și vinete Tian cu hamsii este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 269 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, roșii prune, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de vinete și ardei gras la grătar, Vinete, coajă de zăpadă și ardei gras roșu, și Vinete, ardei gras și Curry Paneer.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași roșii direct peste flacăra de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți ardeii în punga de hârtie și lăsați să stea 10 minute. Cojiți și semănați ardei prăjiți; se taie în fâșii slabe de 1/2 inch lățime. (Ardeii grași prăjiți pot fi pregătiți înainte. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ungeți fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați rondele de vinete într-un singur strat pe foile de copt; presărați rondele de vinete pe fiecare foaie de copt cu 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți până când vinetele încep să se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor; mențineți temperatura cuptorului.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă 3 căni de pesmet proaspăt în tigaie și se fierbe până devine auriu, aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Aranjați jumătate din rondele de vinete într-un singur strat în vas de copt oval de 12 x 9 x 2 inci.
Presărați rondele de vinete cu jumătate de usturoi tocat, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat și 3 linguri de măsline ni Arkormois. Se acoperă cu jumătate din fiecare roșii de prune feliate subțire, fileuri de hamsii și fâșii de ardei gras prăjite, distanțându-se uniform.
Se presară ușor cu sare și generos cu piper negru.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Repetați stratificarea cu rondele de vinete rămase, usturoi tocat, 1 lingură de cimbru și 3 linguri de măsline ni Bucroois. Se acoperă cu roșiile de prune feliate rămase, distanțându-se uniform, lăsând 1 Spațiu lat de 1/2 inch la marginea vasului de copt. Aranjați ardeii grași roșii prăjiți și hamsiile rămase între feliile de roșii.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară cu 1 lingură de măsline ni Ark.
Coaceți asamblate tian 30 de minute.
Presărați pesmet prăjit și restul de 1 lingură de cimbru proaspăt tocat în jurul marginii vasului de copt. Continuați să coaceți tian până când legumele sunt foarte fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lasă-l pe tian să stea 15 minute.
Serviți tian fierbinte sau la temperatura camerei.