Ardei Galbeni Umpluți Maghiari
Ardeii galbeni umpluți maghiari ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,98 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de orez, suc de roșii, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încercați Ardei umpluți cu Taco și dovlecei galbeni, Ardei galbeni umpluți cu ciorbă Elvețiană picantă și pilaf de Scallion, și Ardei galbeni umpluți cu ciorbă Elvețiană picantă și pilaf de Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile de pe ardei și îndepărtați semințele și tulpinile. Pune deoparte.
Puneți orezul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi scurgeți apa. Într-un castron mare, amestecați orezul, carnea de vită măcinată, oul, ceapa, sarea și piperul.
Umpleți fiecare ardei cu o cantitate egală de amestec de carne de vită, apoi puneți ardeii într-o oală suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Se toarnă sucul de roșii în oală. Acoperiți oala și fierbeți la foc mic timp de 90 de minute, până când carnea de vită măcinată este complet gătită și orezul este fraged.
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână și făină.
Bateti in 1 cana de suc de roșii din oală, apoi se toarnă amestecul înapoi în oală. Se lasă să se fierbe încă 5 minute, apoi se servesc ardeii cu suc spooned peste partea de sus.