Arctic Char și legume în inimile pergament
Arctic Char și legume în inimile pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 241 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras tăiat julienne, coajă de lămâie, praz tăiat julienne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Arctic Char Voivodina, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Tăiați 2 (15 x 24 inci) bucăți de hârtie pergament. Îndoiți în jumătate transversal. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare bucată, cu pliul hârtiei de-a lungul centrului inimii.
Tăiați inima și deschideți-o.
Presărați ambele părți ale fileurilor cu sare și piper.
Așezați un file lângă pliul fiecărei inimi de pergament. Acoperiți fiecare file cu jumătate din legume și jumătate din amestecul de unt. Începeți în partea de sus a inimii și pliați marginile pergamentului, etanșând marginile cu pliuri înguste. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Așezați pe farfurii; tăiat deschis.
Alegere durabilă: dacă carnea arctică nu este disponibilă de la vânzătorul dvs. de pește, înlocuiți somonul sălbatic înghețat din Alaska.