Slow Cooker Texas Tras de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 458 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6126 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Rețete similare includ Aragaz Lent Texas Tras Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc.
Instrucțiuni
1
Turnați uleiul vegetal în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Așezați friptura de porc în aragazul lent; se toarnă sosul de grătar, oțetul de cidru de mere și bulionul de pui. Se amestecă zahărul brun, muștarul galben, sosul Worcestershire, pudra de chili, ceapa, usturoiul și cimbrul. Acoperiți și gătiți la înălțime până când friptura se sfărâmă ușor cu o furculiță, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Muștar Galben
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
Friptură De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Scoateți friptura din aragazul lent și tăiați carnea folosind două furci. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați carnea în sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Întindeți interiorul ambelor jumătăți de chifle de hamburger cu unt. Prăjiți chiflele, untul cu fața în jos, într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc. Puneți carnea de porc în chiflele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ