Aragaz Lent Friptură De Cidru De Mere

Aragaz Lent Friptură De Cidru De Mere
Slow Cooker Apple Cider Pot Roast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1114 calorii, 103G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, zahăr brun, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere, și Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Bateți cidrul de mere, zahărul brun, cuișoarele măcinate, cuișoarele întregi, piperul, ghimbirul și scorțișoara împreună într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Cidru De MereCidru De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați friptura, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 24 până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Amestecați morcovii, cartofii, marinada și carnea de vită împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Gatiti friptura in aragazul lent setat la minim pana cand carnea este fiarta si frageda, 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Transferați 3 căni de bulion de cidru din aragazul lent într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți făina cu amestecare rapidă în bulion de cidru; fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de sos brun, sarea și piperul în sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PiperPiper
BulionBulion
CidruCidru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Puneți friptură, morcovi și cartofi pe un platou de servire; se toarnă sos de cidru deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CidruCidru
SosSos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista