Aragaz Lent Carne De Porc Trasă În Stil Columbian

Slow Cooker carnea de porc trasă în stil columbian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 417 calorii. Dacă aveți umăr de porc, achiote măcinate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 429 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Carolina Stil Aragaz Lent Tras De Carne De Porc, Aragaz Lent În Stil Asiatic Tras De Carne De Porc, și Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați boiaua, achiote, chimen, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste tot carnea de porc.
Adăugați ceapa, usturoiul , ceapa, berea și 1/2 cană de apă în aragazul lent și bateți pentru a combina.
Adăugați carnea de porc, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Scoateți carnea de porc și transferați-o pe o tăietură. Se strecoară lichidul într-o cratiță, se fierbe și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Trageți carnea de porc folosind două furculițe și amestecați într-un castron cu aproximativ 1 cană din lichidul de gătit redus.
Se servește pe chifle sau cu arepas.