Anghinare într-un sos de usturoi și ulei de măsline
Anghinarea într-un sos de usturoi și ulei de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 645 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de inimi de anghinare, paste de scoici, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare la grătar cu usturoi prăjit ulei de măsline, Anghinare și sos de măsline herby, și Loin de miel cu anghinare și vin roșu-sos de măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele de scoici, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Încălziți uleiul de măsline și topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Se amestecă usturoiul, busuiocul și inimile de anghinare și se fierbe 5 minute, până se încălzește. Aruncați cu pastele fierte pentru a servi.